Midnight Thoughts

Selamat malam, bagi kalian yang baca exactly sekarang. Ya. Gue upload post ini malem2. Because I’m insomnia ahaaaaaaa. Yak, gue gabisa tidur. Kampret.

To be honest, gue ga bisa tidur karena 1 alasan sih, penyakit menahun gue, yang cukup nyebelin. Overthinking.

Ga ngerti ya. Tapi malem ini, gue merasa banyak banget hal yang berputar putar di pikiran gue. Gue emang gampang kepikiran sama sesuatu. Tapi jujur, saat ini otak gue serasa abis ngerjain soal pra osp eko mei kemaren #halah, alias ngebul. Pusing. Lemes. Pffft.

Well, dari banyak hal yang sekarang ini muter2 di otak gue, yaa ada yang masih bisa gue tulis disini lah yah,

Is there anyone thinking of me, that makes them awake all night?
Is there anyone who admires me? Lol I guess no one. I’m far from perfect that’s why
Is there someone who is awake by thoughts of me?
Will my crush dream of me? Lol
I wonder if that someone who hurt me, would feel sorry
I wonder if that person I used to talk with everyday, and then left, misses talking to me, with no important topic tho

Yah mungkin itulah sebagian dari thoughts gue di malam yang sepi ini.

Ok. I shouldn’t worry about it all. Tapi yah, masih aja kepikiran. And Idek how to overcome these all. Thanks, shitty thoughts, for keeping me awake tonight.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s